• html slider
  • slider3
  • slider6
  • slider7
  • slider8

Adatvédelmi nyilatkozat

DamoTepi boltjaAz oldalon letölthető kormányrendeletek, törvények .pdf formátumúak. Az állományok olvasásához ingyenesen felhasználható az Adobe Reader, vagy a kissebb méretű, szintén ingyenes Foxit Reader program.

A jelen adatvédelmi nyilatkozat a Damo Péter egyéni vállalkozó által üzemeltetett www.libazsir.com oldalon elérhető szolgáltatásainak keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat tartalmazza.

A www.libazsir.com weboldalon történt önkéntes regisztrációval a regisztrált személy teljes körű beleegyezését adja, hogy az általa megadott személyes adatokat a weblap üzemeltetője a 2011. CXII törvényében foglaltakat betartva eltárolja, azokat az üzletmenet lebonyolítása érdekében bizalmasan kezelje.

Az adatvédelmi nyilatkozat érvényessége kizárólag az üzemeltető rendelkezésére bocsátott adatokra vonatkozik, és nem terjed ki arra az esetre, ha valaki önszántából a www.libazsir.com oldalon (például a Fórum oldalon, vagy a Hozzászólások esetén) nyilvánosságra hozza személyes adatait, vagy azok egy részét.

A www.libazsir.com weboldal a következő regisztrációs adatokat tárolja:

- a regisztráló felhasználóneve
- a regisztráló e-mail címe

Az üzemeltető ezúton nyilatkozik, hogy a weblapon rögzített adatokat harmadik személy részére sem térítésmentesen, sem térítés ellenében nem adja ki, a rögzített adatokat csak saját, belső használatra, az üzletmenet zökkenőmentes lebonyolítása érdekében használja fel, továbbá gondoskodik az adatok biztonságáról, megtesz minden technikai intézkedést, melyek biztosítják a tárolt adatok védelmét, megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést, vagy az adatok megsemmisülését, azonban rögzíti, hogy az oldalt tartalmazó számítástechnikai eszközöket nem ő üzemelteti, így ebben a körben mindenkori tárhely-szolgáltatót terheli a felelősség.

Az ügyfél által megadott e-mail címeket az üzemeltető elsődlegesen a megrendelések teljesítése folyamán használja fel (visszaigazolások küldése). Hírlevél szolgáltatást az üzemeltető kizárólag az ügyfél írásos hozzájárulása esetén nyújt. Az írásos hozzájárulást a vásárláskor kitöltendő regisztráció folyamán kell megadni.